28 Şubat 2016 Pazar

Serverin Kapanması İfşa Vol 1

Oyunun Türkiye serverinin kapanma sebepi:
İfşa derken kimi ve neyi? Sen kimsin ayrıca?
_________________
Herkesi kardeşim. Bildiğim her şeyi. Dost - düşman fark etmez. Hilesini hurdasını gördüğüm bildiğim herkesi burada ifşa edeceğim. Yakında delilli ifşalara geçince sende bana hak vereceksin. Beni eskiler bilir. Şu anki nickimi boşver smile ifade simgesi Fantezisi bozulmasın wink ifade simgesi Bekle ve gör..
İfşa Vol 1
Zamanından biraz geç olsa da ikinci ifşamız oyunun yönetilememesiyle ilgili.
Hatırlarsınız bir haber yayınlanmıştı zamanında ve denilmişti ki "Artık pırlanta 1 TL". Sevinç naraları yayılıyordu Feo TR serverında öyle değil mi? Yine hatırlarsınız bu haberden hemen sonra forumda benim açtığım konuyu! Ahh şu resmi siteyi kapatmasaydılar da görseydiniz nelerin nelerin doğru çıktığını.
Bizim saygıdeğer Osmanlı, Rebels, Wolf bla bla İnsan ırkı hanlıkları, deri itemlerle Talaara girmemizi protestoya dursun, biz çok daha büyük bir sorunu ele alıyorduk o sıralar. Hatta Ramses bile destek olmuştu ki, öyle kolay kolay bana destek olmazdı!
Yapmayın dedik, pırlanta fiyatlarını 1 TL'ye çekmeyin dedik ama dinletemedik. Üstüne, bunu bir başarıymış gibi yayınladı Arnuvanda isimli arkadaşımız. Kendisi, o zamanlar Rusya'ya bir mail atmış ve Türkiye'de dövizin çok pahalı olduğunu bu nedenle oyuncuların pırlanta alamadığını yakınmış yöneticilere. Uzun uzadıya git-geller sonucu da ikna etmiş Rus'ları ve bir marifetmiş gibi de duyurusunu çıkmıştı.
Konuyu hatırlayanlar bilirler. Biz buna karşı çıkmıştık. Düşünsenize Türk serverında biz 200 pırlanta aldık. İngiliz serverındaki bir adamda 100 pırlanta aldı. Evet, biz daha çok pırlanta almış görünüyoruz. Ama bu şirketin umurunda mı sizce? Şirket verdiği pırlantaya değil kazandığı paraya bakar. İngiliz serverından daha çok pırlanta alıyor olmamız demek, şirkete daha çok kazandırıyoruz anlamına gelmiyordu. Öyle de oldu. İngiliz serverındaki bir adam € üzerinden pırlanta alırken biz TL üzerinden aldık ve onlar daha çok kazandırdı şirkete.
Peki Türk serverı neden kapandı?
Arkadaşlar bu sorunun cevabını bilmeyen muhafız arkadaşlar görüyorum hala. Yanlış bilgi veriyorlar sağda solda forumda ve fan sayfalarında. KAZANDIRAMADIK! Açık ve net.
Bakın bu şirket, oyunun Avrupa hizmetini My.Com'a outsource etti. Rus serverını ise ellerinde tuttular. Bunu anlayamayacak insanı muhafız yapmışlar! Arkadaşlar, MyCom'un ilk görevi, kazandırmayan ve oyuncu sayısı az olan serverları kapatarak diğer serverlara taşımaktı.
"Türk serverında oyuncu sayısı azdı! Bu nedenle kapandı!" Bırak ulan bu yalanları. Nereye azdı? Gecenin üçünde bile online sayısı ortadaydı! Kazandıramadınız işte. Pırlanta fiyatını düşürdünüz ve diğer serverlardan x3 fazla ilerledik, /3 az kazandırdık.
Yalan mı?
Ortak dövüş alanları açıldığında bize ne denildi arkadaşlar? Hepiniz hatırlarsınız..
Siz pırlantayı diğer serverlara göre ucuza alıyorsunuz bu nedenle ortak dövüş alanlarına sizi almadık! Çünkü diğer serverlara göre daha kolay kazanıyorsunuz!
İşte o günden belliydi böyle olacağı. Online sayımız diğer kapanan ülke serverlarına göre iyi durumdaydı ama kazandırdığımız para ortadaydı!
Şimdi, pırlanta 1 TL olduğunda sevinen ve bizim forumda açtığımız konuya hakaretleri ve kapalı görüşleriyle karşı çıkan arkadaşlara soruyorum..
Pırlantanın 1 € olduğu, tamamen Türkçe bir serverda ömür boyu oynamak mı istersiniz?
Yoksa:
Pırlantanın 1 TL olduğu tamamen Türkçe serverda 4-5 yıl oynayıp; pırlantanın 1 € olduğu servera ömür boyu geçiş yapmak mı?
Hadi bakalım ölçün biçin tartın! Kim haklıymış! Hala bu serverın kapatılmasında en büyük sebebin oyun yönetmeyi bilmeyen yöneticilerin olduğunu düşünmeyen varsa, bakış açısından şüphe ederim!
Yanlış yönetildik! Korunamadık.. Her şey açıkça ortada.
Sorularınız bana ulaşıyor, merak etmeyin hepsini yayınlayıp yanıtlayacağım. Biraz zaman verin sadece.
Bir kaç gün sonra, oyuna gelecek güncellemeleri önceden haber alıp kendini ayarlayan ve güncelleme gelir gelmez yenilikleri ışık hızıyla kullanan bazı VIP hanlık ve VIP karakterleri ele alacağız. Buna muhafız hanlıkları da dahil tabi. Ayrıca bizim deri itemlerle yaptığımız Talaar'a itiraz etmek amacıyla Support'a atılmış mailleri bize ulaştırdı bazı dostlarımız sağolsun smile ifade simgesi Onuda bir kaç gün içinde ifşa edeceğiz burada. Şimdilik bu kadar yorgunum, uyuyacağım. Kendinize iyi bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder