28 Şubat 2016 Pazar

Serverin Kapanması İfşa Vol 2

Serverın kapanması Ifşa vol 2

Selam,
Serverın kapandığını bende üzülerek gördüm. Uzun zamandır da seni takip ediyorum. Ben daha dwar, dwar değilken bundan yaklaşık 5-6 (tam hatırlamıyorum) magmar muhafızlar birliğinden Ertikemir55. Öncelikle bir kaç kelamda ben etmek isterim. Homelesshugo adıyla tanıdığımız adminimiz vardı bir aralar serverda. Ben onunla alışmıştım. İnanıyorum ki serverın en güzel zamanlarıydı. Aramız çok iyiydi kendisiyle ve bence bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi yöneticilerinden biriydi. Sonra bizlerin dahi bilmediği birşeyler oldu. Eleos denen bir karakter türedi ve homelesshugo muhafızlar birliği ile vedalaşmadan oyuna vedasında bulundu. Ben homelesshugo döneminde yer aldığımdan tüm toplantı vb. organizasyonları ben yapıyordum. Bu bahsettiğin ifşalarında yaşanmadığı bir dönemdi yani bence adaletli bir dönemdi. Sonra bi eleos denen zat-ı muhterem geldi. Oyunun içine edilmeye başlandı. Başta ben olmak üzere muhafız arkadaşlarım bu konuda her ne kadar engel olsakta çok bi fayda etmedi. Sonra Eleos denen admin "Herkes gider, ben kalırım" dedi bana. Bende homeless gitti ise sizde gidersiniz dedim. Sunrise felanda vardı ama bu yönetim tamamen Eleos'a bağlıydı. Bu serverın bu duruma gelme etmeni bir tanesi Eleos'tur. Her neyse bu muhafızlık dönemimde yeni bir uygulamaya geçtiler 18 yaş üstü vs. dediler ben o dönemler 16-17 yaşlarındaydım. Bunlar mevzuyu çaktıklarında ben çoktan ayrılmıştım bile. Sonrasında ise çok severek, azimle oynadığım oyunumu bıraktım. Gördüm iyice sarpa sarmış işler muhafızlar değişmiş, oyun içinde oyun yapılmış. Yazık ki emeklerimiz boşa gitmiş, bu durumda emeği ve katkısı olan kim var ise ne kadar hakkım var ise haram olsun. Sayfada buna yer verebilirsen sevinirim.
Sevgiyle kal..
Eski Magmar Muhafızlar Birliği Üyesi
ErtikEmir55 _________________
Homelesshugo işini gerçekten iyi yapan bir oyun yötecisiydi. Bu kadar yönetici geldi geçti, hepsinin foyaları oratay çıktı! Ama Homelesshugo çok göz önünde durmaz, arka planda işini fazlasıyla yapardı. Eski Türk serverını çok ilerletti kesinlikle. Hatta sonradan gelen çakma adminlere soru sorduğumuzda mutlaka "Hugo'ya bir sorup döneyim sana" diyerek onun ustalığını belgelerdiler.
Eleos isimli yönetici ise bir bayandı. Kendisi biraz kibirliydi doğru. Zaten çok iyi hatırlarsınız ki belizyy, madalyonx gibi karakterler Eleos zamanında çok ilerleme kaydettiler. Baş muhafızlar, baş mentorler, nikahçılar, cezacılar vs vs terfi üstüne terfi aldılar o zamanlar. Boşuna demeişler gelen gideni aratır diye.. Homelesshugo'yu Eleos arattı, Eleos'u da Arnuvanda tabi..Çok kişinin emeği boşa gitti kardeşim. Parası olan düdüğü çaldı. Sorun bence oyunun Türkçe dil desteğinin ortadan kalkması değil. Bak hala kaç Türk oyuncu oynuyor İngiliz serverında. Zamanında Adminlere yamanıp cebinde para biriktirenler ve gerçek hayatta zengin olup, ayda 300 - 500 TL parayı oyuna yatırabilenler oynamaya devam ediyor. Olan diğerlerine oldu. Türk serverında 11. seviyeye ulaşan herkes İngilizde sorun çekmedi. Çünkü 11 sonrası ayakta kalmak çok kolay. Olan büyücülere değil, savaşçılara oldu!
‪#‎kenan‬

1 yorum: